McDonald’s obre un nou restaurant a Lleida

REDACCIÓ
03-12-2021
  • McDonald’s obre un nou restaurant a Lleida
  • McDonald’s obre un nou restaurant a Lleida
  • McDonald’s obre un nou restaurant a Lleida
  • McDonald’s obre un nou restaurant a Lleida

McDonald’s, dins del seu pla de creixement nacional, torna a apostar per Lleida per a obrir un nou restaurant, situat en la Plaça de Sant Joan, 10. Amb aquesta obertura, són ja tres els establiments oberts a la ciutat i 96 a tota Catalunya. El restaurant compta amb una superfície de 409 metres quadrats i, a més, estendrà una terrassa sobre la Plaça de Sant Joan.

Amb la inauguració d'aquest nou restaurant, McDonald’s vol donar un impuls a l'ocupació amb la creació d'uns 30 nous llocs de treball, incloent una figura de recent creació en els seus establiments: la de Responsable de Seguretat i Higiene, encarregat d'assegurar que es compleix el protocol Entorn Segur, implementat per la companyia arran de la pandèmia

Agustí Soler, franquiciat del restaurant, comenta: “Per a mi i per al meu equip és un gran honor obrir aquest nou restaurant en ple centre de la ciutat i oferir als nostres veïns un nou lloc en el qual puguin gaudir de l'experiència McDonald’s. Estem desitjant rebre en aquest nou espai a totes les persones que desitgin acostar-se, per a oferir-los una proposta gastronòmica elaborada amb ingredients de la més alta qualitat”.

El nou restaurant compta amb quioscos digitals i carregadors de mòbils sense fils en les taules del saló. També disposa de l'espai McCafé, on els clients poden gaudir d'un cafè recentment mòlt i acompanyar-lo de productes dolços o salats en qualsevol moment del dia. A més, també està disponible la plataforma d'hamburgueses Premium Signature Collection, amb receptes exclusives que faran les delícies dels paladars més exigents. 

L'oferta es completa amb servei McDelivery perquè els clients que ho desitgin puguin rebre les seves comandes còmodament a casa o en el lloc que triïn.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta