Medalles per al Xafatolls

26-11-2018
Actualitzat: 26-11-2018 10:38
  • Medalles per al Xafatolls

Els atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa van aconseguir ahir nou podis a la mítica Carrera Internacional Jean Bouin de Barcelona, que va celebrar la 95 edició. El club del Pla d’Urgell va aportar 54 atletes de diferents categories.

Les dos medalles d’or van ser per a Nil Solé, de Bellvís, que es va imposar en la categoria sub-12, al firmar a més la seua tercera victòria consecutiva a la cita barcelonina. També va pujar dalt de tot del podi Arnau Aixalà, en el seu cas en la categoria sub-10.

Tres atletes van aconseguir la medalla de plata. Roger Estradé, a categoria promesa; Maria March a sub-12 i Natàlia Sabaté a sub-10. També van obtenir dos medalles de bronze. Van ser per a Ahmed Hfairi a promeses i Aran Badia a sub-14, atleta que l’any passat també va ser plata a sub-12.

A la Jean Bouin també pugen al podi el quart i cinquè classificats de cada categoria. Júlia Díaz va ser quarta a sub-16 i Jordi Estradé, cinquè a sub-14. A més, Ivet Flotats va ser sisena a sub-16.

D’altra banda, l’atleta saragossà Antonio Abadía, amb un registre de 30:13, i la gallega Solange Pereira, que va parar el cronòmetre a 22:40, es van imposar a la prova sènior. La cursa es va disputar al parc de Montjuïc amb 10.000 corredors a la línia de sortida. Abadía és l’actual plusmarquista espanyol de 10 quilòmetres.