Melani Costa es queda sense medalla a Kazan

agències
03-08-2015
Actualitzat: 03-08-2015 13:15

Melani Costa va finalitzar en sisena posició a la final de 400 metres lliures dels Campionats del Món de Natació, que es disputen fins al dia 9 a la ciutat russa de Kazan, mentre que Rafa Muñoz no va poder ficar-se a la final de 50 papallona després de concloure amb el dotzè millor temps en les semifinals.

La mallorquina va començar amb bon ritme per passar tercera pels primers 100 metres, però va acabar pagant l'esforç per descendir fins a la sisena posició final, encara que amb la millor marca de la temporada (4:06.50). Així, no va poder revalidar el subcampionat del món aconseguit fa dos anys a Barcelona.

Per la seua part, la nord-americana Katie Ledecky mantenia la corona de campiona mundial amb una autèntica exhibició que la va portar a acabar la prova en 3:59.13. L'holandesa Sharon van Rouwendaal (4:03.02) es va penjar la plata i l'australiana Jessica Ashwood, el bronze (4:03.34).

El cordovès Rafa Muñoz es va quedar fora de la final de 50 papallona després de quedar sisè en la segona semifinal amb un temps de 23.44, que el va condemnar a la dotzena plaça de la general.

La primera medalla de la natació se la va penjar el xinès Sun Yang -campió de 400, 800 i 1.500 lliures a Barcelona-, que es va imposar a la final de 400 lliure i va tornar a demostrar que és el rei de les proves de fons (3:42.58). La plata va ser per al britànic James Guy (3:43.75) i el bronze per al canadenc Ryan Cochrane (3:44.59).

La sueca Sarah Sjöstrom, per la seua part, va batre el rècord mundial dels 100 papallona al marcar 55.74 en les semifinals.