Mercadillo de fruites i verdures amb protecció i l'Eix Comercial, buit

REDACCIÓ
22-03-2020
  • Mercadillo de fruites i verdures amb protecció i l'Eix Comercial, buit
  • Mercadillo de fruites i verdures amb protecció i l'Eix Comercial, buit

Malgrat l’estat d’alarma pel coronavirus, el mercadillo de fruites i verdures de Barris Nord de cada dissabte va funcionar ahir seguint unes mesures de protecció, ja que fins el moment els mercats d’alimentació estan autoritzats a vendre els seus productes. Per contra, l’Eix Comercial estava completament desert, una imatge absolutament insòlita sent un dissabte a la tarda.

Respecte al mercadillo, com el que també se celebra dijous a Camp d’Esports, les parades estan més separades entre si i, igual com la setmana passada, fora del cobert on sempre s’instal·len, ja que d’aquesta manera no es produeixen aglomeracions. A més, cal seguir una sèrie de mesures de protecció, com que les persones que manipulin els aliments han d’utilitzar guants i, si no en tenen, han d’usar gels hidroalcohòlics; els clients han de respectar una distància de dos metres entre si i no poden tocar els productes; establir una única cua i una vegada finalitzada l’activitat s’han de deixar els residus als contenidors.

D’altra banda, els supermercats Plusfresc van tancar ahir a les 15.00 hores i així ho faran els dissabtes mentre duri la crisi; alguns BonÀrea de la ciutat de Lleida tanquen a les 20.00 i no obren els diumenges i, per exemple, a Tremp, el seu horari és de 9.00 a 15.00 de dilluns a dissabte. A més, igual que el Plusfresc, Mercadona instal·larà a partir de demà mampares a les caixes i serà obligatori l’ús de guants.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?