Mercocasión de Fraga preveu vendre més de 50 vehicles

J. DÍAZ
03-09-2019
  • Mercocasión de Fraga preveu vendre més de 50 vehicles

Mercocasión de Fraga, la fira del vehicle d’ocasió, preveu vendre més de cinquanta cotxes durant el certamen, que se celebra el cap de setmana que ve a la capital del Baix Cinca. La fira ja té ocupat el cent per cent de l’espai expositiu al pavelló del Sotet.

En aquesta edició, el certamen comptarà amb dotze cases comercials, una petita exposició de vehicles en miniatura i articles de col·leccionista a més de la trobada de vehicles clàssics.

Al programa de la fira també s’inclouran activitats lúdiques organitzades per algunes associacions de la ciutat com la II Gimcana per la Salut de l’associació Afifacinca i la caminada popular de l’Associació Virgen del Pilar.

Tots aquests actes completaran un cap de setmana dedicat a la compra i venda de vehicles a Fraga, del 6 al 8 de setembre. Pot consultar-se tota la programació al portal www.fraga.org i a les xarxes socials de l’ajuntament.

El dissabte dia 7 de setembre està prevista la segona edició de la Gimcana per la Salut, organitzada per l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de la comarca. La iniciativa es portarà a terme a la badina de pescadors del parc al riu Cinca durant el matí. La inscripció costa 6 euros. L’associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica organitza aquesta activitat per visualitzar i conscienciar la ciutadania d’aquesta síndrome, que afecta un 3 per cent de la població.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

"Creus que s'hauria d'haver vacunat als membres de les meses electorals?"