Mercolleida ultima la reforma de la sala polivalent, amb peticions per utilitzar-la

REDACCIÓ
11-01-2018
  • Mercolleida ultima la reforma de la sala polivalent, amb peticions per utilitzar-la

La reforma de la sala polivalent de l’edifici històric de Mercolleida està pràcticament finalitzada i, quan encara falten últims retocs, ja compta amb interessats per poder utilitzar-la. El conseller delegat de Mercolleida, Francesc Ollé, preveu que la setmana que ve ja s’hi pugui portar a terme alguna de les sessions de la llotja i que la sala pugui estar totalment operativa a finals d’aquest mes.

Es tracta d’una sala que pot acollir diversos usos, a banda dels de la mateixa llotja, com pot ser reunions de grups, associacions o entitats del sector agrari. “Sempre ha estat oberta a usos socials, però ara serà més atractiva”, va indicar Ollé.

De fet, Mercolleida ja ha rebut la petició de poder celebrar-hi un dinar d’agricultors amb motiu de la festivitat de Sant Antoni.

Les obres havien de permetre guanyar superfícies d’oficines. La sala tenia un sostre molt alt i es preveia dividir l’espai vertical i crear una nova planta. El Consell d’Administració de Mercolleida va aprovar el setembre passat invertir 900.000 euros en la segona fase de les obres d’ampliació i reformes d’aquest edifici.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com passes les vacances d'estiu?