Més de 10 denúncies per alcoholèmia aquest cap de setmana a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
18-07-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Més de 10 denúncies per alcoholèmia aquest cap de setmana a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Guàrdia Urbana de Lleida)

Aquest cap de setmana passat, la guàrdia urbana ha obert diverses diligències penals per motiu de conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.

El dissabte 16, a les 06:20 hores, una patrulla es va adreçar al carrer Hostal de la Bordeta, en rebre l'avís del xoc d'un vehicle, contra un turisme estacionat. En arribar al lloc, els agents van comprovar que el conductor del vehicle causant de l'impacte, havia marxat del lloc. Pocs minuts després, i realitzades les gestions corresponents, es va localitzar al jove, de 25 anys, el qual mostrava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Requerit per fer-se la prova d'alcoholèmia, aquesta va donar un resultat positiu de 0,73 mg/l.

El mateix dia, a les 06:40 hores, una patrulla es va adreçar al pont de Pardinyes en rebre
l'avís d'un vehicle bolcat. Un cop al lloc, els agents van comprovar que a l'interior del
vehicle hi havia cinc ocupants, els quals van poder sortir pel seu propi peu, i que van
resultar ferits lleus. Un cop ateses les víctimes, es va procedir a fer la prova d'alcoholèmia al jove conductor de 19 anys, que va donar un resultat de 0,43 mg/l.

Pel que fa al diumenge 17, a les 02:05 hores, una patrulla va aturar un vehicle al carrer Manuel Gaya i Tomas arran d'una infracció de trànsit. Un cop aturat aquest, es va identificar el conductor de 27 anys, que va donar un resultat positiu de 0,72 mg/l en la prova d'alcoholèmia.

La mateixa nit, a les 03:40 hores, una patrulla que realitzava un control d'alcoholèmia a la
Rambla d'Aragó, va aturar un vehicle comprovant que el conductor, un home de 41 anys,
presentava símptomes de trobar-se sota l'efecte de les begudes alcohòliques. Requerit
per fer-se la prova d'alcoholèmia, aquesta va donar un resultat positiu de 0,80 mg/l.

Més tard, a les 04:20 hores, la guàrdia urbana va aturar un vehicle mentre realitzava un control de trànsit al carrer Bonaire, comprovant que el conductor, un home de 36 anys,
presentava símptomes de trobar-se sota l'efecte de les begudes alcohòliques. Aquest, va donar un resultat positiu de 0,82 mg/l i els agents van haver d'activar la grua, per retirar el vehicle al dipòsit municipal.

Finalment, aquella mateixa matinada a les 07:00 hores, una patrulla aturava un vehicle en un control d'alcoholèmia al carrer Cogul. Aquest cop, una noia de 21 anys que va marcar 0,73 mg/l en la prova d'alcoholèmia.

En tots els casos anteriors, es van obrir les diligències penals corresponents per la
conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.
Durant els dos dies, 16 i 17 de juliol, es van dur a terme diversos controls per la ciutat, sumant un total de setze denúncies per alcoholèmia administrativa.

Comparteix

També t'interessarà