Més de 200 empreses lleidatanes demanen l'ajut econòmic de la Paeria i Turisme de Lleida

ACN
02-10-2020
  • Més de 200 empreses lleidatanes demanen l'ajut econòmic de la Paeria i Turisme de Lleida

La Paeria, a través de Turisme de Lleida, ha rebut un total de 251 sol·licituds d'empreses que opten als Ajuts específics al Sector Turístic de la ciutat de Lleida. A partir d'ara, s'inicia el procediment tècnic i administratiu per comprovar i validar totes les entrades.

En el marc de la situació de pandèmia provocada per la covid-19, l'Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida va treure una línia d'ajuts específicament dedicats al sector turístic de la ciutat que ha patit amb severitat les restriccions imposades a causa del coronavirus. Aquests ajuts específics per al turisme, conjuntament amb els ajuts al teixit empresarial, compten amb una dotació de 200.000 euros per part de la Paeria.
Un dels conceptes subvencionables és la incorporació de les noves tecnologies ja que suposa un element estratègic i més en el context actual (presència a Internet, xarxes social, comerç electrònic, màrqueting digital, digitalització de l'empresa i adquisició d'equips informàtics). També són subvencionables les despeses corrents i les inversions o les despeses que es destinin a la transformació digital de les empreses i les inversions per dur a terme l'adaptació dels locals en el marc de la covid-19.

Els ajuts específics a les empreses turístiques i els ajuts al teixit empresarial sumen un total de 200.000 mil euros en ajudes municipals a les empreses de la ciutat de Lleida. A més, també s'hi sumaran de manera imminent els 4 milions d'euros en ajuts addicionals per a la comarca del Segrià aportats per la Generalitat i que es dirigeixen, prioritàriament, als sectors del comerç, la restauració, els hotels, les agències de viatges o guies turístics, entre altres.
 

Comparteix

També t'interessarà