Més de 400 participants a la tercera Sagrat Cor Trail d’Alguaire

04-02-2019
Actualitzat: 04-02-2019 9:59
  • Més de 400 participants a la tercera Sagrat Cor Trail d’Alguaire

La tercera edició de la Cursa/Caminada Sagrat Cor Trail d’Alguaire va reunir ahir més de quatre-cents participants entre les dos propostes: una carrera de tretze quilòmetres, que va convocar dos-cents corredors; i una caminada de vuit quilòmetres, que va comptar també amb dos-cents participants. Òscar Monclús i Mònica Malla van ser els campions de la cursa.

Monclús (Pedala.cat) es va imposar en categoria masculina amb un temps de 56.08. El segon lloc va ser per a Ivan Sabaté (CE Rocko Almenar), amb un registre de 1.08.48, mentre que Marc Toda (AE Matxacuca) va entrar tercer amb un temps de 59.20.

Pel que fa a categoria femenina, la més ràpida va ser Mònica Malla (CE Rocko Almenar) amb un registre d’1.08.48, seguida de la independent Sandra Obón, segona amb un temps de 1.15.03, i de Núria Sus (AE Ekke), tercera amb 1.20.13.

El centre d’operacions de la jornada es va ubicar al pavelló de la zona esportiva d’Alguaire, des d’on van prendre la sortida tant els participants de la cursa Trail com els de la caminada.

Aquest últim recorregut comptava amb 170 metres de desnivell positiu, mentre que el de la Trail era de 350 metres de desnivell positiu i 700 metres de desnivell acumulat, ja que la prova aprofitava les condicions del mirador del Sagrat Cor i les seues 327 escales per proposar sis ascensos per les diferents zones.

La cursa d’Alguaire va oferir dos avituallaments, un al quilòmetre 5 i un altre al quilòmetre 10. La caminada també va comptar amb un punt al quilòmetre 5. A més, tots els participants van rebre com a obsequi una bossa amb una samarreta de regal.