Més de 40.000 € per a l’entorn del conjunt rupestre del Cogul

MARÍA MOLINA
20-12-2018
  • Més de 40.000 € per a l’entorn del conjunt rupestre del Cogul

El ple de l’ajuntament del Cogul ha donat llum verda a una partida de més de 40.000 euros per rehabilitar la zona dedicada als visitants del Centre d’Interpretació del jaciment prehistòric de la Roca dels Moros, declarat patrimoni mundial fa vint anys. Segons l’alcaldessa, Núria Civit, respon a les obres de millora de l’entorn i els accessos al conjunt rupestre, reurbanització de la zona d’estacionament, la nova il·luminació, adequació de les rampes d’accés per a persones amb mobilitat reduïda i enjardinament de la zona.

Durant els últims anys s’han incrementat les visites a aquest espai, sobretot dels centres educatius, per la qual cosa és necessari condicionar l’àrea perquè puguin aparcar-hi sense problemes tres autocars. La intenció és que l’actuació estigui finalitzada de cara al pròxim mes d’abril, abans de la festa major. Es finançarà a través dels fons Feder de la Unió Europea.

L’adequació de la balma del conjunt i la instal·lació d’una nova reixa perimetral, així com l’adequació dels paviments, seran millores que s’abordaran posteriorment.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com veieu que 'Glovo' aterri a Lleida?

Carregant...
Load next