Més de 450.000 euros per reformar un refugi de Canejan

REDACCIÓN
09-11-2019
  • Més de 450.000 euros per reformar un refugi de Canejan

El Conselh Generau traurà a concurs les obres de reforma del refugi de l'Honeria, que es troba a Canejan. El projecte compta amb una inversió de més de 450.000 euros i preveu la millora de l'equipament i també de les rutes de senderisme de la Val de Toran, amb la qual cosa es potenciarà el desenvolupament turístic responsable, sostenible i de qualitat, segons van informar fonts del govern aranès. La proposta té com a objectiu desenvolupar i aprofitar el patrimoni natural de la zona, potenciant els atractius del Baish Aran.

D'aquesta manera, les actuacions previstes a la xarxa de camins inclouen el condicionament de nous trams. Això farà que l'oferta sigui més atractiva i variada. Així mateix, el refugi es renovarà i s'adequarà perquè la instal·lació està obsoleta després de vint anys en funcionament.

Les actuacions es podran desenvolupar amb una subvenció dels plans de foment del turisme de la Generalitat i permetran millorar la Val de Toran i l'accessibilitat, alhora que se'n preservarà el patrimoni natural i cultural.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next