Més de cent propostes per al parc urbà de Linyola

J.GÓMEZ
11-11-2020
  • Més de cent propostes per al parc urbà de Linyola

Un total de 105 veïns de Linyola van participar en la consulta que va dur a terme l’ajuntament per recollir idees sobre el futur parc urbà del municipi que està previst construir a la zona de l’antic camp de futbol. Del centenar de propostes recollides, l’ajuntament en veu viables unes 52 i ja ha elaborat un mapa per informar els veïns. Entre les propostes, hi ha la d’habilitar una zona de concerts i espectacles, una altra per a sessions de cine a l’aire lliure o un aparcament per a autocaravanes. En concret, el projecte marca dos zones diferenciades. La primera comptarà amb unes grades en forma d’amfiteatre i un espai per acollir activitats com exposicions, fires i activitats culturals, etc. A la segona zona hi haurà jocs infantils, tenis de taula i un parc per a skate. Envoltaran el complex rutes per córrer o anar amb bicicleta. A la zona d’accés s’habilitarà una zona d’aparcament, amb la possibilitat d’acollir autocaravanes així com també bicicletes o patinets.

El projecte, segons l’alcalde, Àlex Mases, pretén ser un “full de ruta” a desenvolupar durant el pròxim lustre i que buscarà la complicitat d’entitats com el col·legi local El Sitjar. La idea, segons el primer edil, és que els joves desenvolupin les esmentades propostes des de la creació fins a la construcció i possibles vies de finançament i així involucrar-los de forma activa en el disseny de la Linyola del futur.

L’espai preveu una zona d’aparcament per a autocaravanes, bicicletes i també patinets

El parc ocuparà un espai d’uns 10.000 metres quadrats i la primera acció a dur a terme serà la plantació de fins a 400 arbres i arbustos. L’espai no tenia un ús concret i s’havia convertit en un abocador il·legal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?