Més de mig miler de persones gaudeixen dels concerts a la fresca de la Pobla de Segur

REDACCIÓ
28-08-2021
  • Més de mig miler de persones gaudeixen dels concerts a la fresca de la Pobla de Segur

Més de mig miler de persones han pogut gaudir dels concerts a la fresca de la Pobla de Segur. Durant els quatre dimecres d’agost, el pati de l’Escola Els Raiers ha acollit el que ja s’ha convertit en una cita marcada al calendari pels poblatans i les poblatanes.

La cantautora Judit Neddermann va encetar el cicle de concerts d’enguany amb un concert intimista per presentar el seu darrer disc “Aire”, davant d’un públic que no va deixar cap cadira buida. El torn de la setmana següent va ser per Trio Vintage, que va interpretar un recull de les millors cançons de la musica pop/electrònica a partir del violoncel, un piano i la veu d’Abril Montmany, guanyadora del concurs “Tu cara me suena mini”. L’energia i alegria dels germans Guillem i Marta Roma van ser els protagonistes del concert del tercer dimecres d’agost; i la veu dolça de la cantant i compositora Anna d’Ivori va cloure el cicle.

El regidor de cultura de la Pobla, Ramon Enric Guimó, ha valorat molt positivament la bona acceptació dels grups per part del públic i la qualitat artística dels músics. “Hem donat continuïtat al que vam engegar l’any passat, en el primer estiu amb pandèmia, perquè seguim apostant per la música en directe i per gaudir de la cultura de forma segura amb uns concerts de molta qualitat artística i musical”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta