Més de set-cents atletes a Balaguer

18-02-2019
Actualitzat: 18-02-2019 11:44
  • Més de set-cents atletes a Balaguer

Més de set-cents atletes es van citar ahir a la Villart Mitja Marató de Balaguer, que va servir per inaugurar el circuit Mitges de Ponent i que va tenir Xavier Tomasa i Katherine Jane Chaplin com a guanyadors de la prova reina. A més, la jornada va comptar també amb carreres de 10 i 5 quilòmetres. En els 21 quilòmetres, Tomasa (Bantierra Atletismo) es va imposar amb 1.10.07, seguit per Antoni Carulla (Runners Balaguer), amb 1.14.49, i Jordi Trepat (Xafatolls), el vigent campió de les Mitges de Ponent, amb 1.16.03. En categoria femenina, Chaplin es va imposar amb 1.26.56, seguida per l’actual campiona del circuit, Anna Artal (Amics Atletisme Andorra), amb 1.31.53, i Núria Ribalta (Wala) amb 1.32.19.

En els 10 km, Ivan Espílez (Hinaco Monzón) es va emportar el títol masculí amb un temps de 33.08, i Imma Parrilla (Triatló Serradells) el femení amb 40.31. Als 5 quilòmetres els campions van ser Xavier Badia (Pau Fisio-Níam) amb 16.40 i la independent Mónica Martínez amb 21.03.