Més empreses lleidatanes desinfecten les seues instal·lacions per prevenir contagis

M.CABELLO
28-03-2020
  • Més empreses lleidatanes desinfecten les seues instal·lacions per prevenir contagis

Fàbriques, oficines, ajuntaments o funeràries. Cada vegada són més els negocis lleidatans que aquests dies desinfecten les seues instal·lacions per fer front a la pandèmia del coronavirus. L’empresa Milsan de control de plagues, amb seu a Alcarràs, és una de les que s’encarreguen de netejar els espais comuns per evitar possibles contagis.

El tècnic aplicador Diego Tamayo explica a aquest diari que “en l’última setmana hem registrat un augment de la demanda, la majoria de consistoris que volen netejar a fons les seues sales de vetllatori per prevenir possibles contagis i de fàbriques que volen garantir la seguretat dels seus treballadors”. Per a això, “primer desinfectem tot l’espai amb un nebulitzador, un aparell que expulsa vapor i que elimina els virus. I als objectes que són més susceptibles a un contacte més gran −telèfons, interruptors o taules−, netegem a mà per assegurar-nos que no queda rastre de cap germen”.

El preu del servei oscil·la entre els 150 i els 1.000 euros, depenent de la zona de treball. “Si el treball és en una oficina mitjana podem tardar entre 40 minuts i una hora a netejar-la, encara que si es tracta d’una nau de grans dimensions podem estar-hi fins a sis hores”, assegura Tamayo.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next