Més metges i equipaments per al Centre de Salut de Fraga

JOSÉ DÍAZ
31-12-2019
  • Més metges i equipaments per al Centre de Salut de Fraga

El Centre de Salut de Fraga ha introduït importants millores en el funcionament aquests dies com són la incorporació de tres nous pediatres, amb els quals passarà a tenir-ne sis, i un nou metge per a la planta d’hospitalització, la qual cosa permet treballar ja al 100% d’ocupació.

D’altra banda, a partir del gener el centre comunicarà als usuaris la possibilitat de canviar de facultatiu, ja que amb la nova plantilla es passarà de 2.200 a 1.600 pacients per metge. També es millorarà el servei de cita prèvia per telèfon i, durant les pròximes setmanes, està previst adquirir un ecògraf que no obligui a desplaçar-se els pacients fins a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida o a Barbastre per realitzar aquesta prova.

En l’últim Consell de Salut de Fraga d’aquest mes va prendre possessió com a nova presidenta per als propers quatre anys Sonia Labrador. Pel que fa a noves millores va assenyalar que s’està intentant augmentar el nombre d’hores de visita dels especialistes que vénen de Lleida, Barbastre i Saragossa, per reduir llistes d’espera i les queixes dels usuaris.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta