Actualitat

Més notícies »

Més personal per netejar les fulles a Alcarràs i evitar caigudes

MARÍA MOLINA
07-12-2017

L’ajuntament d’Alcarràs vol posar fi al problema que provoca la caiguda de les fulles dels arbres, que envaeixen els carrers i generen les queixes dels veïns pel risc de caigudes, en especial, a les persones d’edat avançada. El pròxim dia 12, el consistori obrirà les pliques per adjudicar aquest servei per un període de tres anys, la qual cosa resultarà més avantatjosa econòmicament i molt més àgil a l’hora de tenir les vies públiques netes.

Les temperatures gèlides d’aquests dies han accelerat la caiguda de les fulles. L’alcalde de la localitat, Miquel Serra, va reconèixer que la poda hauria d’haver començat a l’octubre. Tanmateix, la licitació del nou sistema s’ha demorat més del que estava previst, per la qual cosa l’empresa que en l’actualitat el porta a terme no dóna l’abast, malgrat estar fent hores extraordinàries.

Serra va indicar que aquesta mateixa setmana s’ha reforçat el servei contractant una altra empresa per deixar nets els carrers, per la qual cosa aquest període es reduirà del contracte d’adjudicació de la firma que l’executi durant els pròxims anys. L’alcalde ha volgut explicar a tots els veïns l’estat d’aquesta situació, i per fer-ho s’hi ha dirigit a través de la pàgina web municipal.

Comparteix

També t'interessarà

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Enquesta