Mig centenar de tallers a Cucalòcum i Cucaesport

REDACCIÓ
06-12-2017
  • Mig centenar de tallers a Cucalòcum i Cucaesport

Fins a mig centenar d’activitats tindran a la seua disposició els nens i nenes que visitin, a partir del proper 26 de desembre i durant les vacances de Nadal, una nova edició dels parcs infantils Cucalòcum i Cucaesport. L’oferta de tallers combina propostes lúdiques amb altres d’educatives, esportives i de sensibilització en aspectes com el medi ambient, el solidari, els hàbits de vida saludables o la formació bàsica sanitària.

Del mig centenar d’activitats de què prodran disfrutar, una quinzena estan emmarcades en el Cucaesport i proposen reptes d’aventura i psicomotricitat. Tampoc hi faltaran alguns dels clàssics d’aquests salons, com és el cas de l’activitat Enigmes d’Orient, que permet als més menuts portar a terme un recorregut màgic per les carrosses dels Reis Mags i que comptarà amb la visita del Camarlenc el 3 de gener, a les 11.00 hores, per rebre les cartes amb els regals sol·licitats.

La 27a edició de Cucalòcum i la 12a de Cucaesport ocuparan els pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida. Els dos parcs obriran portes el pròxim dia 26 de desembre i tancaran el 4 de gener (el dia 1 estaran tancats). L’horari serà de les 10.00 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta