Miguel Rubio retorna el Fraga a Tercera divisió

J.C.MONGE
15-05-2019
  • Miguel Rubio retorna el Fraga a Tercera divisió
  • Miguel Rubio retorna el Fraga a Tercera divisió

Miguel Rubio, que com a futbolista és una llegenda de la UE Lleida, ha firmat un nou èxit com a entrenador amb l’ascens de la UD Fraga a Tercera divisió. El club de la Franja ho va celebrar diumenge passat en el partit en el qual es va imposar per 5-1 a l’Andorra de Terol, però l’ascens el va aconseguir a tres jornades del final de la Lliga. “Vam acabar la primera volta tercers i hem fet una segona volta magnífica, en la qual només hem perdut un partit i n’hem empatat un altre”, explica. El Fraga, a més, ha estat l’equip màxim golejador, amb 92 gols, i el menys golejat, amb 26, i hi destaca el davanter César, autor de 41 gols.

Rubio va arribar al Fraga el gener del 2017, amb l’equip a la Preferent aragonesa i aquell any van aconseguir l’ascens a Tercera, encara que la 2017-18 van tornar a baixar. Sobre el seu futur admet que li agradaria seguir, “estic molt a gust aquí” i aconseguir que l’equip es consolidi a Tercera, categoria en la qual el lleidatà ja ha fet campions anteriorment l’Ascó i el Montsó. També va entrenar tres temporades a Segona B i cinc a Segona A, totes aquestes amb la UE Lleida, equip el qual va ascendir a la categoria de plata del futbol estatal.

Explica que l’objectiu d’aquest any era l’ascens, però amb la dificultat que “els quatre que vam baixar l’any passat estàvem al mateix grup. Encara que teníem una plantilla curta, ens han respectat les lesions i ho hem aconseguit”, afegeix. “Cal mantenir el bloc i fitxar gent amb experiència.”

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next