Mil alumnes aprenen a esquiar a les estacions de Lleida

M.MOLINA
09-02-2019
  • Mil alumnes aprenen a esquiar a les estacions de Lleida

Un total de 1.012 alumnes de tercer i quart de Primària pertanyents a 22 centres entre escoles públiques i concertades de les comarques de muntanya de Lleida i Aran participen aquest any al programa Esport Blanc Escolar, que arriba a la sisena edició. El representant de la secretària general de l’Esport a Lleida, Joan Segura, va inaugurar ahir a Port Ainé la campanya que es va posar en marxa fa tres setmanes.

Durant el curs anterior hi van participar un total de 909 nens i nenes. S’emmarca dins del Pla Estratègic d’Esports d’Hivern de Catalunya, el principal objectiu del qual és impulsar els nens en la iniciació i el coneixement dels esports d’hivern a les pistes lleidatanes. La novetat d’aquest any és que hi participen tant escoles públiques com concertades, com és el cas de l’escola La Salle de La Seu i Maria Immaculada de Tremp. Consta de 8 sessions que es duen a terme durant el segon trimestre del curs i està integrat al programa d’educació física en horari lectiu. Es divideixen en 3 d’esquí nòrdic, 3 d’alpí i 2 de snowboard.

Per segon any, tindrà lloc la Graduació de neu, encontre de clausura en el qual els joves de quart demostren tot allò que han après. L’esquí és assignatura obligatòria per a 2.481 alumnes de Catalunya, incloent-hi Barcelona, Girona i el Solsonès.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta