Milers de visitants a Fira Q tanquen aquesta primera edició virtual

REDACCIÓ
09-05-2021
  • Milers de visitants a Fira Q tanquen aquesta primera edició virtual
  • Milers de visitants a Fira Q tanquen aquesta primera edició virtual
  • Milers de visitants a Fira Q tanquen aquesta primera edició virtual
  • Milers de visitants a Fira Q tanquen aquesta primera edició virtual

Un total de 16,414 visualitzacions han estat les enregistrades al web www.firaq.cat durant la setmana que ha durat la fira, tenint en compte que moltes d’elles no s’han visualitzat individualment sinó que s’han compartit en grups familiars, destacant que la permanència al web ha estat per sobre els 15 minuts per visitant.

Val  a dir que el 1r cap de setmana, ja van ser més de la meitat les persones que van entrar per tal de conèixer el contingut de la mateixa i poder visionar les diferents activitats proposades per al cap de setmana. 

L’organització valora molt positivament aquesta primera edició d’una fira virtual conscients que ha estat un projecte innovador i diferent del que estem acostumats a celebrar.

 La repercussió que ha tingut als expositors ha estat excel·lent ja que durant la setmana els comerços i establiments ,presents a la fira, han ofert diferents accions promocionals que han fet que el visitant s’apropés presencialment als diferents negocis que han presentat ofertes i sortejos dins el seus espais al web de la fira.

Els expositors, per la seva part, han manifestat també el seu agraïment ja que a part d’ esdevenir  una fira innovadora , també ha estat una eina de dinamització del comerç local i el fet de crear uns vídeos de presentació de cadascun dels participants,  els ha permès  reforçar aquesta edició amb la difusió dels mateixos a través de les diferents xarxes socials, creant així una connexió que promocionarà l’activitat en si, entre els contactes de cada expositor.

Des de l’organització, s’està posant damunt la taula el fet de que en properes edicions pugui celebrar-se una fira híbrida, o sigui presencial però sense perdre el fet de poder tenir un web en línia on es podran penjar diferents activitats puntuals de la mateixa. 

Degut a l’èxit de visites i valorant-ho amb els expositors  s’ha decidit  deixar oberta la web de firaq.cat per tal que es pugui visionar al llarg de l’any.

Comparteix

També t'interessarà