Millores de la il·luminació del pavelló de Balaguer

REDACCIÓ / Paeria Balaguer
23-02-2021
  • Millores de la il·luminació del pavelló de Balaguer
    Peu de foto: 
    Foto Paeria Balaguer
  • Millores de la il·luminació del pavelló de Balaguer
    Peu de foto: 
    Foto Paeria Balaguer

La pandèmia de la Covid-19 ha deixat tot un any gairebé sense activitat a les instal·lacions i equipaments esportius de la ciutat, període que s'ha aprofitat des de l'àrea d'Esports de la Paeria de Balaguer per fer certes tasques de manteniment que resultaven pendents i d'una dificultat afegida pel temps de dedicació que es requeria i per l'ocupació de l'espai que comportava.

La principal actuació que s'ha realitzat a les instal·lacions esportives ha estat a nivell d'estalvi energètic i canvi d'enllumenat.

Aquests dies s'està ultimant la substitució dels panells de llum de les pistes esportives del pavelló polivalent d'Inpacsa, un equipament inaugurat l'any 2006 i en el que mai s'havien arribat a substituir, principalment per la continua activitat que acull a l'equipament.

Aquesta actuació no només suposarà una millora en la il·luminació de l'espai sinò també un important estalvi energètic al passar de plafons halògens a sistema LED.

Abans d'aquesta actuació, s'ha dut a terme la mateixa tasca en altres equipaments esportius. Així doncs, en primer lloc es va substituir la il·luminació de la pista del pavelló 1r d'Octubre, una de les més necessàries. Seguidament es va substituir les antigues llumeneres del pavelló del Molí de l'Esquerra i finalment les de la piscina coberta municipal.

Amb l'actuació que es du a terme actualment al pavelló d'Inpacsa quedaran canviades les il·luminacions interiors a tecnologia LED, i des de la Paeria es començarà a treballar en el projecte de realitzar també un canvi en equipaments com el camp municipal d'esports.

L'obra ha estat realitzada per l'equip de manteniment de l'àrea d'esports i els tècnics de l'àrea de llum i fontaneria de la Paeria de Balaguer.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?