Mínguez, nova primera tinenta d'alcalde i Gómez entra de sisè

s.e.
Publicat: 
19-02-2015
Actualitzat: 23-02-2015 9:01
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Mínguez, nova primera tinenta d'alcalde i Gómez entra de sisè

Després de la destitució fulminant de la primera tinenta d'alcalde i regidora d'Urbanisme de la Paeria, Marta Camps, per part de l'alcalde, Àngel Ros, ahir a la nit, tots els actuals tinents d'alcalde del dos al sis pugen una posició i passen a ocupar els llocs de l'u al cinc.

Així mateix, el sisè tinent d'alcalde serà el regidor de Coordinació de Barris, Joan Gómez. D'aquesta manera, Montse Mínguez serà la nova primera tinenta d'alcalde de la Paeria, a més de regidora d'Economia i de Serveis Personals. De fet, Mínguez ha anat guanyant pes al govern municipal durant aquest mandat ja que fa poc més d'un any va ser designada segona tinenta d'alcalde i edil de Serveis Personals, després que Josep Presseguer deixés la política i s'incorporés a l'empresa privada. Les funcions de la regidoria d'Urbanisme les desenvoluparà a partir d'ara el tinent d'alcalde Fèlix Larrosa, excepte les corresponents als àmbits de Mobilitat i Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana, que passen a dependre del regidor Joan Gómez. D'acord amb l'ordenació municipal, al pròxim ple previst per al divendres dia 27, s'informarà de tots aquests nomenaments per decret.

Així mateix, l'alcalde de Lleida proposarà en la pròxima junta general de l'Empresa Municipal d'Urbanisme, que se celebrarà el mateix dia que el ple, la dissolució d'aquesta empresa, que presidia Marta Camps i ara passarà a formar part de l'ajuntament. L'empresa serà, una vegada acabat el procés pertinent, una unitat orgànica de l'ajuntament de Lleida i portarà el nom d'Oficina Municipal d'Habitatge Social, tasca a la qual es dedicarà, i estarà adscrita a la regidoria de Serveis a les Persones. De totes maneres, Montse Mínguez serà presidenta de l'EMU fins que es reconverteixi oficialment. A més, Ros li ha assignat provisionalment les delegacions de firmes de Marta Camps.

Canvi anticipat

L'alcalde va assegurar que ja tenia previst reconvertir l'Empresa Muncipal d'Urbanisme en una oficina municipal destinada a fomentar l'habitatge social i va remarcar que únicament ha avançat la decisió arran del cessament de Camps. Ros va remarcar que, amb aquest canvi, les entitats del tercer sector estaran molt satisfetes.

Comparteix

També t'interessarà