Miralcamp, seu de la 12a Catigat que espera més dones inscrites

J.G.M.
13-02-2019
  • Miralcamp, seu de la 12a Catigat que espera més dones inscrites

Miralcamp serà el 28 d’abril escenari de la dotzena Catigat, la pedalada popular en BTT del Pla d’Urgell, que vol incrementar el nombre de participants femenines. Dels mil participants, només un 15% són dones. Per aquesta raó, es destinarà 1 euro de cada inscripció a la plataforma Elles són d’aquí, que promou i finança diferents projectes d’esport femení.

Com a novetats, se celebrarà la primera Catigat Kids, una cursa de quinze quilòmetres fins al Salt del Duran pensada per a pares i fills. La Catigat comptarà amb tres recorreguts, un de 105 quilòmetres que passarà per tots els municipis del Pla d’Urgell i punts emblemàtics com l’Estany, el circuit de BMX de Vila-sana o el puig del Barret Pican, als Arcs. El segon tindrà 75 quilòmetres i el tercer, 42.

Així mateix, s’instal·laran de forma permanent uns senyals d’alerta en vies que utilitzen freqüentment els ciclistes i que també formen part de la Catigat. Una altra de les novetats serà una recreació històrica sobre la Guerra Civil, que es portarà a terme al búnquer de Bellvís.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta