Mireya Giménez: “La trucada de l'AEM em va fer replantejar-me la retirada”

ORIOL JOVÉ
12-12-2020
  • Mireya Giménez: “La trucada de l'AEM em va fer replantejar-me la retirada”
  • Mireya Giménez: “La trucada de l'AEM em va fer replantejar-me la retirada”
  • Mireya Giménez: “La trucada de l'AEM em va fer replantejar-me la retirada”

Porto el futbol a les venes, l’enyorava i quan l’AEM em va trucar va ser una satisfacció que em va fer replantejar la retirada.” Així s’expressava la nova portera del club lleidatà, Mireya Giménez Soto (Cartagena, 31 d’agost de 1999) en la seua presentació ahir.

Mireya, malgrat la seua joventut, havia deixat el futbol aquesta temporada per centrar-se en els seus estudis (Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), però arriba a Lleida amb sis anys d’experiència en el grup sud de la categoria –un al Cartagena i els últims cinc a l’Alhama–. “La situació de pandèmia em permet seguir amb els estudis online i va ser una altra de les coses que em van facilitar poder venir”.

Afirma que el que la va convèncer va ser “la forma en què m’han tractat des del minut 1; jo soc molt propera, molt de valors, i m’han transmès el mateix des del principi”. “No conec les jugadores, però penso que per com estan en la classificació han de tenir una gran qualitat humana, perquè això és el que es reflecteix en els resultats.” Es defineix com a “àgil, segura i que va bé l’un contra un” i no podrà debutar demà davant d’a l’Alabès (12.00 h) i no podrà fer-ho fins que s’obri el mercat al gener, però ahir ja va fer el seu primer entrenament.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicària com a violència de gènere?