Misses per ‘streaming’ i per televisió per Setmana Santa

REDACCIÓ
Publicat: 
09-04-2020
Actualitzat: 09-04-2020 13:08
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Misses per ‘streaming’ i per televisió per Setmana Santa

L’ús de les noves tecnologies per part de l’Església permet que durant aquesta Setmana Santa els fidels no es quedin sense assistir, encara que sigui de manera virtual, a les diferents litúrgies pròpies d’aquestes dates. En aquest sentit, el bisbat de Lleida ha penjat a la pàgina web una guia que explica com seguir des de casa les diferents celebracions. Així, està previst que avui, Dijous Sant, la xarxa de televisions locals, entre les quals es troba LleidaTV, emetin la missa del Sopar del Senyor des de la Basílica de Montserrat a partir de les 18.30 hores. Demà, LleidaTV retransmetrà la Passió del Senyor també des de Montserrat mentre que els canals 13TV i La 2 ho faran des de Roma.

Per al Diumenge de Resurrecció, la televisió lleidatana amb TV3 emetran la missa del dia de Pasqua de Montserrat mentre que 13TV i La 2 ho faran de nou des del Vaticà. Per la seua part, des del bisbat de l’Urgell transmetran en directe des del canal de YouTube Bisbat Urgell la missa del Sopar del Senyor d’avui (19.00 hores), i demà l’eucaristia de la Passió (17.00 hores) i la pregària davant del Crist de la Puríssima Sang (20.00 hores).

Diumenge tindrà lloc la missa solemne i la benedicció Pasqual. També se serveix de les noves tecnologies el bisbat de Solsona que, des del canal de YouTube Parròquia Solsona, oferirà a tots els fidels la retransmissió de les eucaristies en directe.

Així mateix la Delegació Joventut de Solsona, mitjançant el seu compte d’Instagram, farà directes d’alguns dels actes com el Via Crucis de demà a les 21.00 hores.

Comparteix

També t'interessarà