Mollerussa busca l'opinió d'experts i veïns per reactivar-se després de la crisi

J.G.M.
10-06-2020
  • Mollerussa busca l'opinió d'experts i veïns per reactivar-se després de la crisi

L’ajuntament vol reactivar Mollerussa després de la crisi del coronavirus. Per aquesta raó, posa un marxa un nou programa que compta amb el suport de tots els grups polítics del consistori (JuntsxMollerussa, ERC, PSC i PP) i se centrarà en cinc àmbits: social i sanitari; econòmic; educatiu; cultural i esportiu; i turisme i lleure. Per articular-lo, es durà a terme un procés participatiu al voltant de cinc taules de treball formades per experts. En aquestes taules, es portaran a debat diferents propostes que seran analitzades perquè en una segona fase es defineixin les línies estratègiques a seguir.

La previsió és que el programa, batejat amb el nom de (Re)ActivemMollerussa, estigui definit al setembre, que és quan es començaran a desenvolupar les actuacions. Les més urgents podrien iniciar-se fins i tot abans. La voluntat del consistori és que tota la ciutadania pugui participar-hi amb les seues propostes. Per això, s’ha habilitat un formulari a través de la pàgina web municipal així com un correu electrònic. Les propostes que es recullin seran analitzades a les taules de treball, la primera de les quals està relacionada amb l’àmbit educatiu i es durà a terme demà dijous dia 11 de forma presencial a la sala polivalent de L’Amistat.

L’agenda continuarà el dia 16 d’aquest mateix mes amb la taula econòmica; el 18, per a la dedicada a l’àmbit social i de salut; el dia 22 per a la taula de l’àmbit cultural i esportiu, i es tancarà amb la dedicada al turisme i al lleure el dia 30 de juny.

El programa el van presentar ahir en una roda de premsa telemàtica l’alcalde, Marc Solsona, juntament amb el regidor Pere Garrofé i els portaveus d’ERC, Engelbert Montalà; PSC, Joel Bastons, i PP, Joan Simeón.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta