Mollerussa, capital del cros

10-12-2018
Actualitzat: 10-12-2018 9:35
  • Mollerussa, capital del cros

La capital del Pla d’Urgell va acollir ahir la 41a edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré amb més de 700 atletes pertanyents a prop d’un centenar d’entitats catalanes. Tot un èxit, malgrat el canvi de dates –anteriorment es disputava al març– i de circuit –inclou la pista d’atletisme i la zona alta del parc de la Serra– amb l’objectiu d’entrar al Gran Premi de Cros Català.

Els guanyadors en la distància llarga van ser, en categoria masculina, Xavier Estradé, de l’Associació Atlètica Xafatolls, que es va imposar en els 8 quilòmetres del nou recorregut amb un temps de 26 minuts i 17 segons, i a la categoria femenina va ser Cristina García, de l’ISS l’Hospitalet, que va creuar la meta en primer lloc després de recórrer els 6 quilòmetres en un temps de 23 minuts i 48 segons. Es va donar la circumstància que els dos vencedors eren de categoria sub-23. El Cros Ciutat de Mollerussa també va voler mantenir l’essència de la prova amb la participació de centres educatius de la comarca, per la qual cosa també es va realitzar una classificació per a escolars o oberta, segons les edats i els participants. Així mateix, la prova va tenir també, com en anteriors edicions, un caràcter solidari al col·laborar amb la campanya Posa’t la Gorra que promou Afanoc.