Mollerussa clou el segon camp de treball local

REDACCIÓ
25-07-2021
  • Mollerussa clou el segon camp de treball local

L’Ajuntament de Mollerussa ha clos el segon camp de treball local que acull la ciutat i a través del qual una quinzena de joves han treballat fent voluntariat per millorar la plaça del Grup La Forestal, just al davant de l’Oficina Jove, amb una pintura mural identificativa i la construcció de mobiliari amb material reciclat. La clausura s’ha fet amb una festa per explicar la feina que hi han fet al llarg de les tres setmanes que ha durat l’experiència, una festa en la qual també hi ha participat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la regidora de Joventut, Raquel Pueyo.

Per fer el disseny de les millores s’ha comptat amb la col·laboració del Centre d’Art La Panera, així com al col·lectiu d’artistes Art Pla i també s’ha fet una consulta a la comunitat de veïns. Els objectius d’aquest camp són fomentar la participació dels joves i de la comunitat en el disseny del seu entorn pròxim i reconfigurar l’espai públic en un procés de codisseny i de construcció participativa basada en un model de consum sostenible i ecològic. La quinzena de joves que hi ha participat ho han fet de forma voluntària i com a compensació se’ls ha premiat amb un abonament de temporada per a les piscines d’estiu.

Val a dir que l’organització d’aquest segon camp local de treball, gestionat a través de la cooperativa de lleure Quàlia, ve precedit per l’èxit del que es va dur a terme el passat estiu amb la intervenció feta al carrer de la Vilaclosa i que va ser distingit per la Generalitat amb el 34è Premi Jaume Ciurana en la categoria de civisme.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta