⏯️ Mollerussa demana fer una desescalada responsable sota el lema 'Això no s'ha acabat'

ACN
09-05-2020
  • ⏯️ Mollerussa demana fer una desescalada responsable sota el lema 'Això no s'ha acabat'

L'Ajuntament de Mollerussa ha fet una crida a la ciutadania perquè actuï amb responsabilitat davant la progressiva desescalada que es va implantant. Ho ha fet a través d'un vídeo protagonitzat pels 17 regidors que conformen la corporació municipal en què es demana a la ciutadania seguir les recomanacions establertes i respectar les franges horàries de les sortides permeses, amb el lema 'Això no s'ha acabat'. El vídeo es pot veure a les xarxes socials municipals, així com al canal de Youtube de l'ajuntament. Així mateix, a partir de la setmana vinent la ciutat recuperarà el mercat setmanal i deixarà de felicitar els aniversaris amb sirenes i llums. Seguiran actius, però, la resta de serveis de l'Ajude(M)ollerussa.

L'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell ha decidit recuperar el mercat setmanal a partir del proper dimecres dia 13 amb 25 parades dedicades a la venda de producte fresc i amb les mesures de seguretat establertes "perquè sigui segur". Així mateix, una altra de les actuacions que ha acordat és la supressió a partir d'aquest dilluns del servei que es prestava per felicitar els aniversaris amb sirenes i llums als menors de 12 anys i a les persones de més de 65 que viuen soles. Es tracta d'un servei que es prestava des de ljude(M)ollerussa, en col·laboració entre la Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil i per al qual s’'a dut a terme 88 felicitacions des de l'1 d’abril.

Seguiran actius, però, la resta de serveis que es presten des de l'Ajude(M) com són els àpats a domicili, que ha fet des de que es va activar 209 serveis i que té actius a dia d'avui 7 persones usuàries, i el de suport al dol, a través del qual s'ha fet acompanyament a 13 persones amb un total de 67 intervencions.

D'altra banda, l'Ajude(M)ollerussa ha rebut fins ara 516 trucades, que han derivat en 539 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren. També s’han dut a terme 820 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats.

Així s'ha informat en la reunió periòdica del comitè d'emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, que des que va començar l'estat l'alerta s'ha celebrat cada dilluns, dimecres i divendres i que a partir de la setmana entrant es farà cada dilluns i dijous. En la reunió també s'ha donat a conèixer que des de dimecres s'han aixecat 4 actes més per no respectar el desconfinament i en total ja se n'han fet 163 a dia d'avui, segons dades de la Policia Local.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next