⏯️ Mollerussa demana reforç policial després de la baralla amb un mort

ACN
Publicat: 
24-11-2022
Actualitzat: 24-11-2022 18:46
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Mollerussa demana reforç policial després de la baralla amb un mort
    Peu de foto: 
    Foto Oriol Bosch (ACN)

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, demana un reforç d'efectius policials després de la baralla amb un mort per apunyalament en un bar del carrer Beethoven. En declaracions a l'ACN, Solsona ha assenyalat que una vegada coneguts els fets, són necessaris "serveis presencials i permanents" de seguretat al municipi però també als pobles del voltant, ja que les famílies enfrontades viuen a l'entorn. Els Mossos d'Esquadra van detenir dos persones pels fets, un dels quals seria el suposat autor de l'apunyalament. Dos persones més estan ingressades a l'Hospital Arnau de Vilanova, un d'ells germà de la víctima. L'alcalde s'ha mostrat preocupat i espera que el que ha passat no vagi a més i no hi hagi una "onada d'inseguretat" amb més problemes.

Sembla ser que la baralla va tenir lloc entre dos famílies d'ètnia gitana que viuen a Miralcamp i el Palau d'Anglesola per assumptes que ja s'arrosseguen de fa temps. En aquest sentit, l'alcalde de Mollerussa, ha insistit que cal "prevenció" davant aquesta situació i ha demanat a tots els agents implicats la "màxima atenció" perquè es pugui "acotar" en els fets de dimecres al vespre i faci el tràmit judicial d'investigació que toqui fer. L'alcalde també ha apuntat que se'ls ha assegurat que hi haurà "serveis presencials" a la ciutat en "diferents focus" però s'ha remès a les informacions que puguin arribar des del Departament d'Interior i Mossos d'Esquadra que són qui gestiona la investigació.

Un mort a punyalades en una baralla en un bar de Mollerussa
Peu de foto: 
Foto Oriol Bosch (ACN)

"És una llàstima perquè hi ha una persona jove morta"

Una veïna que viu al bloc de pisos del damunt del 'Bar Beethoven', on van passar els fets, Elisabet Gómez, ha explicat que cap a les vuit del vespre va sentir els crits d'una persona que deia que havien matat al seu germà. Aleshores va aixecar la persiana i va veure un noi que portava la mà al damunt d'una ferida i tota la samarreta ensangonada. La policia ja estava avisada i al cap de poc es van presentar dotacions policials de seguretat ciutadana però també furgonetes de l'Arro. Igualment, també es van desplegar unes 3 ambulàncies i cotxes del SEM.

Segons aquesta veïna, també van començar a arribar multitud de familiars dels implicats en la baralla i també molts veïns van baixar al carrer per saber el que estava passant. El dispositiu es va mantenir fins més enllà de la una de la matinada, amb l'arribada de forenses i jutge per fer l'aixecament del cadàver.

Aquesta veïna ha lamentat una situació molt "desagradable" perquè els implicats en els fets són gent jove. Així mateix, també ha reconegut que no és la primera vegada que hi ha aldarulls en aquest bar en concret.

Comparteix

També t'interessarà