Mollerussa espera uns 600 atletes en el seu 42è Cros i Memorial Culleré

REDACCIÓ
Publicat: 
30-10-2019
Actualitzat: 30-10-2019 10:15
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Mollerussa espera uns 600 atletes en el seu 42è Cros i Memorial Culleré

La capital del Pla d’Urgell ja es prepara per acollir diumenge vinent la 42 edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, que espera reunir uns 600 atletes, entre federats i escolars. La prova, que va canviar l’any passat de data i de circuit per passar a disputar-se a la pista d’atletisme i a la part alta de la Serra, és l’única carrera de camp a través de Lleida que forma part del Gran Premi de Cros Català de la Federació Catalana d’Atletisme i la segona d’un total de sis que formen part del circuit català de l’especialitat.

La prova, que començarà a les 9.30 hores amb la carrera oberta i està organitzada per l’ajuntament i per l’Associació Atlètica Xafatolls, tindrà cinc circuits diferents distribuïts segons la distància a recórrer. La màxima serà de 8.000 metres que hauran d’afrontar els participants en la categoria masculina sub-23 i sènior, mentre que les dones de les mateixes categories recorreran 6.000 metres. Les inscripcions poden fer-se a través de www.crosmollerussa.cat fins demà dijous.

La prova manté la seua col·laboració en benefici d’Afanoc i la campanya ‘Posa’t la gorra’

Igual que en edicions anteriors, manté la col·laboració amb Afanoc i la campanya Posa’t la gorra. Tots els participants rebran una bossa amb obsequis i podran degustar xocolata en l’arribada. La presentació de la prova va tenir lloc ahir a l’ajuntament de Mollerussa i va comptar amb la presència de l’alcalde Marc Solsona, acompanyat del president i el director esportiu de l’AE Xafatolls, Juli Niubó i Fran Carrillo, respectivament.

D’altra banda, el Xafatolls farà la seua presentació de la temporada aquest dissabte a la pista d’atletisme, prevista per a les 16.00 hores.

Comparteix

També t'interessarà