Mollerussa habilitarà 55 noves places de zona blava

REDACCIÓ
21-02-2021
  • Mollerussa habilitarà 55 noves places de zona blava
  • Mollerussa habilitarà 55 noves places de zona blava

L’Ajuntament ha iniciat les obres per habilitar 55 noves places de pàrquing en zona blava, dues d’elles per a persones amb mobilitat reduïda, només a dos minuts a peu del centre urbà. Per això, s’està adequant una finca de 1.417 m2 que tindrà accés des del carrer de Ferrer i Busquets (N-II) per als vehicles que circulen en sentit Barcelona. A banda d’aquest, també hi haurà un altre accés per la travessera de Domènec Cardenal, on es concentrarà la sortida de les dues entrades.

La previsió és que la nova zona d’aparcament estigui operativa a finals del mes de març coincidint també amb la instal·lació de 19 parquímetres nous, els quals substituiran els actuals amb l’objectiu d’incorporar totes les característiques tècniques necessàries per a facilitar el pagament amb targetes de crèdit, ja que en l’actualitat no era viable.

Les obres al solar que ha d’acollir el pàrquing, que és de propietat privada cedida al consistori, inclouen l’enderroc de la tanca i altres edificacions que hi ha actualment i que ha de permetre l’entrada per la carretera. Així mateix, s’haurà de millorar la il·luminació i anivellar el ferm per afavorir el drenatge, entre altres millores, que tenen un pressupost d’execució de 50.551 euros, els quals són assumits per l’empresa concessionària de la zona blava Dornier, a la qual s’ha modificat el contracte de la concessió per encabir aquesta actuació així com la de la renovació dels parquímetres.

Un cop fetes aquestes actuacions s’abordarà la implantació de la primera zona d’aparcament d’alta rotació en el pàrquing ara gratuït que es va habilitar el passat octubre amb un total de 19 places al carrer de la Creu, a les proximitats de l’església parroquial, una actuació que requereix d’altres tràmits administratius.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?