Mollerussa ja té data per obrir les piscines municipals

REDACCIÓ
23-06-2020
  • Mollerussa ja té data per obrir les piscines municipals

Mollerussa donarà el tret de sortida el pròxim 29 de juny a la temporada d’estiu de les piscines, la qual s’allargarà fins al 10 de setembre en horari habitual de les 10.30 a les 20.30. L'Ajuntament ho farà amb canvis motivats pel compliment de mesures de prevenció contra la Covid-19. Per això, caldrà concretar cita prèvia a partir del dia abans a través d’una plataforma operativa al web www.piscinamollerussa.com i es permetrà l’estada al recinte durant dues hores i mitja cada dia. Així mateix, s’estableixen franges horàries d’ús i se’n reserva una per al col·lectiu de la gent i les persones de risc, que no caldrà que agafin cita prèvia a no ser que vulguin anar-hi en un altre horari. La plataforma permetrà que hi hagi un comptador d’aforament en directe a través del web per la qual cosa, si no està ple, es podrà gestionar la cita prèvia pel mateix moment.

D’altra banda, els preus dels abonaments i de les entrades, tot i les mesures de seguretat implementades, es mantenen igual que l’any passat i s’hauran d’adquirir preferentment a la mateixa plataforma en línia a partir de dia de l’obertura, tot i que també es podrà fer a la piscina coberta a partir del 25 de juny. Ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat dels tècnics de la regidoria d’Esports, Gerard Nabau i Ricard Pastó.

Així mateix, també s’ha informat que s’oferiran 23 grups de cursets de natació adreçats a tots els públics, des de nadons a públic adult. Començaran l’1 de juliol i s’allargaran fins al 7 d’agost i però seran en grups reduïts per tal de garantir els límits d’aforament marcats i en el cas dels pàrvuls de 3 i 4 anys hauran de fer la formació acompanyats d’un adult igual que ho fan els nadons per evitar contactes amb el monitor.

Pel que fa als condicionants, en la franja destinada a la gent gran i el col·lectiu de risc (de 10.30 a 12 hores) també es permetrà que hi vagin adults i s’habilitarà una zona per a nedar tot i que no estarà distribuïda per carrers. De les 12 a les 13.30 es reservarà per als participants de campus esportius o casals de lleure i els menors d’edat només en podran fer ús recreatiu a partir d’aquesta hora i fins al tancament de la instal·lació a les 20.30.

Així mateix, com a mesures de seguretat es delimitarà els espais a la gespa per tal d’assegurar la distància de seguretat entre els usuaris, no es podran utilitzar els vestidors i les úniques dutxes operatives seran les del recinte exterior. Quant al control de l’accés se seguirà fent mitjançant la polsera, caldrà accedir amb la mascareta posada i es col·locaran catifes per desinfectar el calçat a l’entrada de la piscina. Pel que fa al bar, estarà obert però no amb servei de terrassa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?