Mollerussa mantindrà el voluntariat de suport a la ciutadania nascut durant la pandèmia

REDACCIÓ
22-06-2021
  • Mollerussa mantindrà el voluntariat de suport a la ciutadania nascut durant la pandèmia
    Peu de foto: 
    Entitat Som Mollerussa
  • Mollerussa mantindrà el voluntariat de suport a la ciutadania nascut durant la pandèmia
  • Mollerussa mantindrà el voluntariat de suport a la ciutadania nascut durant la pandèmia

L'Ajuntament dóna per tancat el servei Ajude(M)ollerussa que va obrir el dia 14 de març del 2020 just a l'inici de la pandèmia i que al llarg dels més de 14 mesos que ha estat en funcionament ha dut a terme 600 tasques de suport a la ciutadania gràcies a la col·laboració de 57 persones que han participat de forma voluntària en el programa. Tot i donar per tancat el servei com a tal després de l'aixecament de l'estat d'alarma i el progressiu retorn a la normalitat, les tasques de voluntariat se seguiran prestant i seran reconduïdes a través de l'entitat Som Mollerussa, recentment constituïda i que va néixer precisament de l'Ajude(M)ollerussa.

Per fer el tancament oficial, des del consistori s'ha lliurat a les 57 persones que han participat en el projecte un diploma en agraïment a la tasca solidària duta a terme a través de l'Ajude(M)ollerussa i en reconeixement del compromís amb la ciutat de Mollerussa.

Cal recordar que l'Ajuntament de Mollerussa ha vist reconeguts recentment el servei Ajudem(M)ollerussa i també el programa Reinicia pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals. Els dos projectes, el que ara finalitza i el de Reinicia que encara és vigent, van ser impulsats per la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania durant el 2020 arran de la pandèmia per afavorir l'assistència a les persones vulnerables, ja fossin persones o col·lectius de risc.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?