Mollerussa no es planteja per ara cancel·lar la Fira de Sant Josep pel coronavirus

ACN
09-03-2020
  • Mollerussa no es planteja per ara cancel·lar la Fira de Sant Josep pel coronavirus
  • Mollerussa no es planteja per ara cancel·lar la Fira de Sant Josep pel coronavirus
  • Mollerussa no es planteja per ara cancel·lar la Fira de Sant Josep pel coronavirus

Fira de Mollerussa no preveu per ara cancel·lar pel coronavirus la 148a edició de la Fira de Sant Josep que s'ha de celebrar del 19 al 22 de març. Així ho ha assegurat l'alcalde Marc Solsona que també ha afegit que si bé han rebut algunes preguntes per part dels expositors sobre la situació que ha generat la propagació del virus al país, de moment no s'han registrat baixes. El certamen compta la participació de més de 200 expositors de maquinària agrícola i el sector de l'automòbil. L'any passat durant els quatre dies de fira es van registrar xifres de 175.000 visitants. Solsona ha assenyalat que s'informarà als expositors de mesures de prevenció i també s'analitzaran totes les activitats del certamen "una per una".

Segons l'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, a dia d'avui es manté la celebració de la Fira de Sant Josep ja que no s'ha rebut "directament" cap petició de suspendre-la davant l'alarma del coronavirus. En aquest sentit, ha afegit que ja tenen la confirmació per agenda que el president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà el certamen el divendres 20 de març així com també l'assistència d'altres càrrecs institucionals durant els 4 dies de fira.

L'alcalde sí que ha reconegut que alguns expositors els han preguntat per la situació davant del coronavirus i en aquest sentit ha assenyalat que s'informarà degudament de mesures i recomanacions "donada l'actualitat rabiosa amb aquest tema". Així mateix, la fira reunirà els diferents comitès de l'organisme per analitzar "una a una" les activitats que es porten a terme durant el certamen, com per exemple la 19a Borsa Interpirinenca de Cereals, que ha de tenir lloc el divendres 20 amb l'assistència de més d'un centenar d'agents comercials del mercat d'aquest sector provinents de diversos països d'Europa.

Fira de Mollerussa ha signat aquest dilluns la renovació per dos anys del conveni amb l'Associació Provincial de la Indústria i Comerç de la Maquinària Agrícola (APRICMA) i el Gremi de Marquistes i Tallers de Reparació i Venda de Vehicles Automòbils de Lleida i província. Segons ha explicat el director de la fira, Xavier Roure, a través del conveni es fa un intercanvi de "coneixement i assessorament" i també es posen les "millors condicions" perquè els associats puguin venir a les diferents fires del sector de la maquinària i l'automòbil que tenen lloc a Mollerussa durant l'any.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?