Mollerussa posa fi a la Festa Major

REDACCIÓ
23-05-2022
  • Mollerussa posa fi a la Festa Major
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Mollerussa

Mollerussa ha conclòs aquest diumenge dia 22 a la nit la Festa Major que ha omplert durant 4 dies d’activitat la ciutat amb més d’una cinquantena de propostes. La llonganissada popular, a càrrec de l’Agrupament Escolta Cal Met i el Jovent de Mollerussa i amb la participació de més de 600 persones,  un multitudinari espectacle de foc de l’ARF Diables de Mollerussa i la revetlla amb The Aguateques que van donar dijous el tret de sortida d’unes festes que acaben avui amb la Trobada Motera i la Diada Castellera com dos els actes més participatius del darrer dia a banda del Castell de Focs com a punt i final.

Dissabte el Mercat de Festa Major, la Trobada Gegantera i Grallera i la JoveFest, que va estrenar nou emplaçament van ser la prèvia del multitudinari concert de nit amb Koers i Doctor Prats com a caps de cartell de dissabte després que divendres fos el torn de Noisedrome i Version Imposible. Un altre dels actes més seguits va ser també el Gran Correfocs que va recórrer els carrers del nucli antic de Mollerussa, sent una de les novetats de la Festa Major d’enguay.

Tampoc han faltat al llarg d’aquest quatre dies les propostes per al públic familiar, els més joves i també els sènior, amb orquestres de la talla de la Selvatana, Montgrins i Maravella, que han protagonitzat les ballades de sardanes, els concerts i els balls de tarda.

El teatre Tribut a Pepe Rubianes, la Nit dels Museus o les havaneres del grup Boira també han estat presents en aquesta Festa Major així com també el jazz de Joan Chamorro Sextet. No han faltat tampoc els tornejos esportius i les exhibicions de les diferents entitats que aprofiten la Festa Major com a aparador les activitats que organitzen a la ciutat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta