Mollerussa presenta el calendari anual de fires

LLEIDACOM / Lourdes Farré
04-02-2020
  • MOLLERUSSA PRESENTA EL CALENDARI ANUAL DE FIRES
  • MOLLERUSSA PRESENTA EL CALENDARI ANUAL DE FIRES

Mollerussa presenta les nou fires que es duran a terme aquest 2020 de la mà del alcalde de la localitat i el director de la fira, Marc Solsona i Xavier Roure, amb un pressupost de 698.000 €.

La fira de Mollerussa iniciarà amb l'exposició de Drone Party durant els dies 14, 15 i 16 de febrer i continuarà els dies 19, 20, 21 i 22 de març amb la Fira de Sant Josep, que inclourà dins el Saló de l'Automòbil.

Durant els dies 24, 25 i 26 d'abril es realitzarà la Fira de l'Autotrac. Els dies 8, 9 i 10 de maig tindrà lloc l'EquiMollerussa, coincidint els dos últims dies amb l'ExpoClàssic.

El Concurs de Pintura Ràpida, es realitzarà el 20 de setembre, seguidament La Fira d'AutoTardor els dies 23,24 i 25 d'octubre i es finalitzarà l'any amb la Lan Party, durant els dies 5, 6, 7 i 8 de novembre.

Les novetats que es presenten per aquest any són la zona expositiva i de demostració en cada una de les fires a la recerca de crear experiències visuals per als visitants, destaca aquí la Drone Party amb la presentació pràctica de diferents drons.

Segons Marc Solsona, l'objectiu del 2020 és propulsar fora de l'àmbit local la fira de Mollerussa, com una marca que proporciona oportunitats de negoci barrejant l'ADN tradicional agrícola, amb l'ús de les noves tecnologies com són els drons, els nous automòbils i la participació en el Mobile Week.

L'alcalde també ha aprofitat per reivindicar que tot el projecte firal només rep ajuda de la Diputació de Lleida, i ha esmentat que estan oberts a ajuts per part d'altres entitats o empreses.

Entre les fires, ha destacat la 148a edició de la Fira de Sant Josep, amb el 70% dels recintes reservats en l'actualitat i 200 expositors. La Fira de maquinària agrícola presentarà com a novetat "Som Aigua", una exposició itinerant per tot Catalunya, que iniciarà a Mollerussa i que també comptarà amb representacions visual.

Xavier Roure, ha donat molta importància al caràcter humà que vol representar la marca, i així ha explicat que tots els cartells de presentació, de les diferents fires, estan conformats per cares, en concret de 5 dones i 4 homes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta