Mollerussa recupera la fira Autotrac després de tres anys

REDACCIÓ
Publicat: 
06-04-2022
Actualitzat: 06-04-2022 9:14
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Mollerussa recupera la fira Autotrac després de tres anys
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Mollerusa

La fira Autotrac de Mollerussa, dedicada al sector d’ocasió de l’automòbil, furgonetes i maquinària agrícola i industrial, torna aquest cap de setmana després de tres anys –la darrera edició es va celebrar el 2019– a causa de la covid-19. Amb aquest positiu missatge de fons s’ha presentat aquest dimarts al matí en roda de premsa el que serà la 32 edició del certamen, el qual obrirà aquest divendres dia 8 i fins diumenge 10 en un horari de 10 del matí a les 8 del vespre. L’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de l’ens firal, Xavier Roure, han detallat les principals dades de la convocatòria d’enguany, la qual obrirà amb 21 expositors, així com les previsions de mantenir les vendes pel que fa al sector automobilístic respecte a anys anteriors i els actes oficials, amb la inauguració a càrrec el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Jordi Torrades, divendres a la tarda.

L’alcalde, que ha recordat que l’Autotrac i l’Autotardor són les úniques fires que contemplen també maquinària d’ocasió, ha indicat que enguany, i per temes de mercat global, el certamen comptarà amb menys expositors de maquinària que en convocatòries anteriors, si bé el parc de vehicles exposats serà molt bo. En aquest sentit, el director ha indicat que el nombre d’expositors –17 d’automoció, 3 de maquinària agrícola i industrial i 1 de serveis– permet “mantenir el lideratge”, alhora que ha dit que les previsions són mantenir les xifres de passades edicions pel que fa a vehicles, assolint el centenar de vendes.

En la seva intervenció, Xavier Roure ha assenyalat que l’Autotrac ha estat “la fira més colpejada” per la covid-19, impossibilitant la situació sanitària la seva celebració l’any 2020 “en estar en plena pandèmia” i el 2021 “per la restricció comarcal”. El director ha continuat dient que l’Autotrac és una fira consolidada, que va néixer de la necessitat generada per la Fira de Sant Josep, i ha destacat la celebració enguany de la que serà ja la 32a edició del certamen.

Així mateix, Roure ha valorat el fet que enguany es recuperi divendres el tradicional dinar dels expositors, determinació que s’ha pres com a “símptoma de normalitat i agraïment als expositors”. El director ha recordat també el sorteig del Premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe en el marc de la fira, iniciativa que pretén incentivar les vendes.

Comparteix

També t'interessarà