Mollerussa recupera les fires amb la XXV Expoclàssic

J.GÓMEZ
20-09-2020
  • Mollerussa recupera les fires amb la XXV Expoclàssic

Fira de Mollerussa va reprendre ahir l’activitat firal després d’una aturada de sis mesos per la pandèmia de la Covid-19 amb la 25a edició de la fira Expoclàssic, dedicada al vehicle històric i clàssic. Amb un total de 35 expositors, la mostra havia de celebrar-se a l’aire lliure però finalment es va dur a terme al pavelló firal, per la pluja que va caure a primera hora del matí. El certamen també s’ha reduït a un únic dia i sense exposicions ni l’encontre de motos clàssiques. D’aquesta manera, el certamen es va centrar en un mercat dedicat al vehicle clàssic i també una gran diversitat d’objectes antics, ja que per primera vegada es va comptar amb la col·laboració de l’Associació d’Antiquaris i Brocanters de Mollerussa, que celebra els diumenges un mercat a la ciutat. D’aquesta manera, Expoclàssic va rebre un gran nombre de visitants procedents de Tarragona o Barcelona. Segons el director de la Fira, Xavier Roure, en una hora (de 10 a 11 del matí) es van registrar un total de 378 persones. Tots els participants van haver d’identificar-se a l’accedir al recinte i aplicar-se gel hidroalcohòlic. També es va marcar un recorregut i l’aforament es va limitar a 400 persones.

 

Expoclàssic tindrà 35 expositors i identificarà tots els visitants

L’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, va remarcar que Fira de Mollerussa és una de les primeres entitats firals que recuperen l’activitat de forma presencial. També va constatar l’interès dels expositors a anar a Mollerussa. “Hi ha moltes ganes de fira”, va remarcar. 

La iniciativa va comptar amb la col·laboració de l’Associació d’Antiquaris i Brocanters de Mollerussa

L’entitat continuarà el seu calendari amb la dinovena edició del Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Mollerussa, prevista per al diumenge 27 de setembre. Posteriorment, estan previstes iniciatives com Autotardor o la Mollerussa Lan Party.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

"Creus que s'hauria d'haver vacunat als membres de les meses electorals?"