Mollerussa sorteja un viatge a EuroDisney per la campanya de Nadal

REDACCIÓ
24-11-2021
  • Mollerussa sorteja un viatge a EuroDisney per la campanya de Nadal

L’Ajuntament de Mollerussa i Mollerussa Comercial enceten la campanya de Nadal d’enguany, amb el lema “Aquest Nadal deixa’t portar per l’estrella”, que es durà a terme del 26 de novembre al 5 de gener, i inclou un sorteig d’un viatge a EuroDisney per a 2 adults i 2 infants, a més d’una gran varietat d’activitats dirigides al públic infantil. Ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, juntament amb el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, acompanyat de Núria Sans, membre de la junta, i Josep Anton Gaya, delegat de la Cambra de Comerç a Mollerussa.

Solsona ha anunciat que aquest divendres s’estrena un element gegant nou que formarà part de la il·luminació de Nadal i se situarà a la plaça Manuel Bertrand, pensat perquè la ciutadania hi pugui interactuar i generi una continuïtat amb els altres cinc elements que ja hi havia l’any passat, a més de les  10 garlandes solidàries d’El Petit Príncep i la il·luminació d’una trentena de carrers i places amb més de 170 elements que funcionen amb baix consum. L’alcalde ha afegit que “és un acte que té molta requesta” i se suma a les activitats que es fan aquest desembre a la ciutat; com són el Concurs de Vestits de Paper, la celebració dels 25 anys de la Biblioteca Comarcal amb l’exposició urbana de Valentí Rubianes, el mercat de Santa Llúcia i altres, per tant ha valorat que “tindrem un Nadal ple d’activitats i de passeigs”.

En aquest sentit, Català ha indicat que per participar en el sorteig d’EuroDisney, es facilitaran “passaports” que els clients aniran emplenant a mesura que facin les compres de Nadal. Per cada compra d’un mínim de 10 euros, cada establiment segellarà una casella del passaport i quan s’arribi a 10 caselles es podrà participar en el sorteig. També ha afegit que se celebrarà l’habitual concurs d’aparadors, a més del Tió Solidari i altres activitats d’animació infantil com són l’Home dels Nassos, els Follets Itinerants o l’Art Truck, entre altres.

Respecte a les hores d’aparcament gratuïtes, Mollerussa Comercial en col·laboració amb l’Ajuntament oferirà unes 2000 hores de franc de la zona blava com a incentiu perquè els usuaris que vinguin a fer les compres tornin a Mollerussa, mitjançant tiquets que els establiments associats repartiran als seus clients i que seran vàlids més enllà de la campanya nadalenca.

Comparteix

També t'interessarà