Mollerussa torna a celebrar la Cursa de l’Indiot amb mesures preventives

REDACCIÓ
27-12-2021
  • Mollerussa torna a celebrar la Cursa de l’Indiot amb mesures preventives

Mollerussa ha celebrat aquest diumenge una de les cites esportives tradicionals d’aquestes dates, la 38a Cursa de l’Indiot de Mollerussa, després d’haver estat anul·lada l’any passat a causa de la pandèmia. Ho ha fet seguint tot el protocol de prevenció marcat per aquest tipus de prova amb sortides escalonades i ús de mascareta a la sortida i a l’arribada. Ricard Pastó (AA.Xafatolls) i Rosa Mari Carulla (Altan Wear) han estat els guanyadors de la prova, disputada sobre un recorregut de 10 kilòmetres en dues voltes. Pel que fa a la prova de 5 KM, Xavi Badia (AA.Xafatolls) i Anna Vallverdú (Prat Triatló 1994) han estat els guanyadors.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollerussa i l’Associació Atlètica Xafatolls han estat un any més els organitzadors de la prova, que ha variat el recorregut urbà habitual per adaptar les dues noves distàncies, la de 10 i la de 5 kilòmetres, celebrades en lloc de l’habitual de 8 amb l’objectiu de puntuar a la Lliga Ponent Híbrida . Pel que fa a la participació, la matinal esportiva ha aplegat prop de 650 atletes entre la cursa oberta i les curses infantils.

Tots els atletes inscrits a aquestes curses han rebut una bossa amb obsequis i un buf commemoratiu. A més el guanyador de la cursa de 10 km ha estat  obsequiat amb un gall dindi envasat al buit, els tres primers classificats de la cursa oberta amb aus envasades al buit i un trofeu al·legòric. En el cas de la competició infantil, tenen trofeu els 5 primers i medalles tots els pàrvuls.

Pel que fa a la classificació, en la cursa de 10KM, Ricard Pasto (A.A. Xafatoolls) s’ha proclamat campió amb un temps total de 30.38, seguit de l’independent Muhammad Lamin amb un temps de 32.22 i, en tercer lloc, Bernat Vaqué (A.A. Xafatolls,) amb un temps total de 32.50. En l’apartat femení,  RosaMari Carulla (Altan Wear)  s’ha proclamat campiona amb un temps total de 40.29, seguida d’Anna Artal (Amics Atletisme Andorra) amb 41.05 i de la independent Jordina Llaberia, en tercer lloc, amb un temps de 41.35.

En la Cursa de 5KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Xavier Badia (AAXafatolls), amb un temps total de 14.34; seguit de Pol Torrent (Agrupa),  amb un temps de 15.41 i, en el tercer lloc, Pau Aiguadé (AAXafatolls), amb un temps total de 15.55. En l’apartat femení, Anna Vallverdú (Prat Triatló 1994)  ha guanyat amb un temps total de 18.33, seguida de Sonia Sans (AAXafatolls) amb 19.32 i de Mari Sanfeliu (AAXafatolls), en tercer lloc, amb un temps de 19.59.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta