MónNatura Pirineus enceta la 21a temporada amb gran varietat d'activitats i estades per a tota la família

REDACCIÓ
Publicat: 
10-02-2023
Actualitzat: 10-02-2023 13:50
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • MónNatura Pirineus enceta la 21a temporada amb gran varietat d'activitats i estades per a tota la família
    Peu de foto: 
    MónNatura Pirineus

MónNatura Pirineus, l'equipament que la Fundació Catalunya La Pedrera té a les Planes de Son, a les Valls d'Àneu (Pallars Sobirà), reobre portes el pròxim 15 de febrer. El centre enceta la seva vint-i-unena temporada amb una gran varietat d'activitats i estades per a tota la família i presenta la seva programació que s'inicia amb el Carnestoltes, una de les festes més divertides de les valls del Pirineu.

Estada Carnestoltes:

MónNatura Pirineus ha preparat un programa d’activitats especials per fer amb família del 18 al 21 de febrer, en les Estades de Carnestoltes. En aquest, s'hi emmmarquen les visites guiades al Centre de fauna, la construcció d’un iglú, l’observació de la Nebulosa d’Orió amb un tastet o un taller per disfressar-nos dels animals més salvatges. També es podrà gaudir de la tradicional i gustosa calderada per entrar en calor!

A més de les Estades de Carnestoltes, l'equipament ofereix un programa extens de propostes per fer Estades a MónNatura Pirineus i viure una experiència única. Tant per gaudir d'un cap de setmana, com per passar-hi dates assenyalades com són Setmana Santa, la segona Pasqua, la Diada, el Cap d'Any... o fins i tot l'estiu! 

I això no s'acaba aquí, perquè encara que no hi vulguis fer estada, el programa acull 4 activitats ben diferents per a tota la família en les que descobrir més a fons els Pirineus:

El camí del gat salvatge:

Cada dia, a qualsevol hora (visita lliure).

El camí del gat salvatge és una nova activitat autoguiada i interactiva a MónNatura Pirineus, per coneixer el paisatge, la fauna i la flora local.


 


Descobrim la natura:

Dissabtes a les 10:00 h.

Passejada en plena natura per descobrir els secrets que amaga la vida més salvatge dels Pirineus, segons l’estació de l’any que sigui.

Fauna dels Pirineus:

Diumenges a les 10:00 h.

Passejada guiada al Centre de fauna per conèixer algunes de les espècies d’animals més emblemàtiques dels Pirineus com el trencalòs, el linx o el gat salvatge. Una autèntica experiència!

Viatja per les galàxies:

Dissabtes a les 18:00 h.

El cel de MónNatura Pirineus presenta unes característiques espectaculars per gaudir d’un bon viatge per les galàxies. Una sessió d'astronomia on s'observa un espectacle d’estrelles a l’interior, que culmina amb una visita a l’exterior a l’observatori astronòmic, quan es fa fosc.

Comparteix

També t'interessarà