Montgai Màgic il·lusiona

SEGREcom
10-10-2016
  • Montgai Màgic il·lusiona

Montgai va tancar ahir la fira de màgia al carrer més exitosa de les vuit edicions, amb rècord tant de visitants com de mags participants. L’alcalde de la localitat, Jaume Gilabert, va explicar que "cada vegada són més els mags que vénen fins a Montgai a presentar les seues novetats i a provar nous trucs davant d’un nombrós públic, de manera que Montgai Màgic s’ha convertit en un laboratori d’experimentació de la màgia, sobretot en els sectors del mentalisme i la màgia de prop".

Durant tot el cap de setmana, milers de persones van envair literalment els carrers i les places d’aquesta petita localitat de la Noguera. Els dotze espais habilitats es van omplir d’aficionats al món de la màgia i l’il·lusionisme, la majoria famílies amb nens petits, que van quedar admirats amb les vuitanta actuacions que van oferir els més de mig centenar de mags participants. Gilabert també va recordar que la filosofia de Montgai Màgic des dels seus inicis ha sigut arribar a col·lectius en risc d’exclusió, com són les persones amb discapacitat, a qui es va dedicar la jornada de divendres. Es tracta d’un dia solidari que aquest any va rebre 180 persones discapacitades amb els seus monitors d’una desena de centres de la Federació ALLEM.

Durant el dia d’ahir es van celebrar uns quaranta espectacles, entre els quals va destacar l’actuació de clausura Il·lusions impossibles a càrrec de Daniel Collado, actual campió del món en mentalisme. Una altra de les actuacions estrella de dissabte va anar a càrrec del mag Raul Black, que va aconseguir fer les delícies del públic que va omplir la sala Ateneu amb el seu espectacle de màgia de grans il·lusions. Entre les novetats d’aquest any va destacar la instal·lació d’una carpa màgica i un taller infantil a càrrec de Fil i Lily Brik.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next