Moore lidera la primera victòria al Barris Nord

Actualitzat: 13-12-2020 11:05
  • Moore lidera la primera victòria al Barris Nord
    Peu de foto:
    Foto Pol Puertas

El CB Pardinyes, liderat per Zeke Moore (34 punts), va estrenar ahir el caseller de victòries al Barris Nord en gran, al passar per sobre (93-84) del colíder de la conferència Est de la LEB Plata, un Prat que es va veure desbordat en un tercer quart letal dels de Gerard Encuentra. Un parcial de 20-1 en els últims cinc minuts del penúltim assalt va decidir un duel igualat fins al descans.

Van començar millor els barcelonins, que se’n van anar amb un 2-7 en els dos primers minuts. Però el Pardinyes, gràcies als triples de Moore, Hatch i Sturup, va aconseguir donar la volta al marcador i anar-se’n amb una renda de 10 punts superat l’equador del primer quart (21-11). El Prat va reaccionar però els lleidatans van aconseguir mantenir les rendes al voltant dels set punts gràcies a l’encert des de la línia de 6,75, especialment de Besora, que en va firmar tres en l’arrancada del segon quart, que va acabar amb la màxima igualtat després d’una darrera reacció del quadre barceloní (45-45), que va dominar àmpliament la lluita sota el cèrcol (23 a 8 rebots).

Però en el tercer quart el partit va fer un gir i gran part de culpa la va tenir un infal·lible Zeke Moore. Els lleidatans van passar per sobre literalment amb un parcial de 20-1 en els últims 5 minuts (29-9 en el global) que va acabar sent definitiu. Malgrat que el Prat va reaccionar a l’últim assalt i va aconseguir situar-se a vuit punts (85-73), un triple de l’incombustible Mendiburu va acabar amb la resistència rival.