Mort una jove al festival The End of the World a Mollerussa

REDACCIÓ
06-08-2018
  • Mort una jove al festival The End of the World a Mollerussa

Una jove de trenta anys va morir ahir a primera hora del matí al CAP de Mollerussa després de ser traslladada insconscient des del festival de música The End of World, celebrat dissabte a la nit al Parc de la Serra de la capital del Pla d'Urgell. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar la noia morta, que anava indocumentada, i per aclarir les causes de la defunció. Per ara no existeixen proves de criminalitat.

Pel que fa al festival, va reunir una gran multitud de persones procedents de diversos punts de Catalunya i Espanya, amb un cartell amb més de cinquanta músics i DJ, entre els quals destaquen els internacionals Marc Marzenit,  Fatima Hajji o Ben Sims. Amb un total de quatre escenaris, l’esdeveniment musical va fer una sessió “non-stop” de setze hores i diversos estils musicals com el techno, el frenchcore o drum & bass, des de les 8 de la tarda de dissabte fins passat diumenge al migdia.

En concret, l’escenari The Home Outside va acollir la música de Dave Clarke, Ben Sims, Solardo, Fatima Hajji, Spartaque i Marc Marzenit. La zona batejada amb el nom de Madness World va acollir les sessions de Bliss, Vandal, Mandragora, Fant4Stik, Narkotek Full Crew, Mon Trackers, Yow i DK Brothers, entre d’altres. L’escenari Reaktor Word va acollir el hardcore de Traxtorn Legends, Brutale, Radium, Tieum, Andy the Core, The Braindrillerz, The Destroyer, Tany Damage, Broken Minds i Garra, entre d’altres. Finalment, el quart escenari va es va dedicar al Rave i va comptar amb els concerts dels reis del hardcore Teknamrul, amb Viperxxl, Sevenum Six o Adiktos el Tekno. Val a destacar que el festival The End of the World s’ha celebrat per primera vegada en terres lleidatanes després de set edicions a la demarcació de Tarragona.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta