Mostremp lliura els premis de la seva 11a edició

REDACCIÓ
Publicat: 
16-08-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Mostremp lliura els premis de la seva 11a edició
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Tremp
  • Mostremp lliura els premis de la seva 11a edició
    Peu de foto: 
    Gold Wells de Saeed Timar (Mostremp)

El festival Mostremp ha lliurat les cinc estatuetes als millors curts de les seccions subjectes a concurs.

El millor curtmetratge ha estat per Gold Wells, de Saeed Timar, un film que gira entorn la història d'un matrimoni forçat, aquest premi atorgat pel jurat està dotat amb 2000 €. El vot del públic, dotat amb 1000 € ha premiat el curt La Explosión de Jose San Miguel i Juanma Vargas.

Pel que fa a la secció Infantil i Juvenil el premi nomenat Víctor del Val a premiat, per la seva gran qualitat tècnica plena de referències artístiques i tenir un acurat escenari rural, el film Tremp-SAT, d'Ester Coll de l'Institut de Tremp. L'accèssit ha estat concedit al curt Diluvio, de la directora Gaia Iglesias, un projecte amb una gran sensibilitat que uneix literatura i cinema d'una forma poètica i trencant estereotips, finalment han fet una menció especial al curt Colours de les directores Martina Boixadós i Martina Mateo, de l'Ins Tremp, per l'efectivitat, la coherència i originalitat.

Finalment, el premi Tarradets que guardona el millor curtmetratge de la secció Pallars&Ribagorça & Geoparc, ha estat per Mama, d'Alex Uriach, dotat amb 750 euros.

Per acomiadar el festival, aquest diumenge, tindran lloc les sessions Finestra d'Actualitat, i sessió de comiat km0, on es projectarà un recull dels projectes creats durant aquest Mostremp i films de proximitat.

Comparteix

També t'interessarà