Multitud d'activitats lúdiques i culturals a la Festa Major de Vila-sana

REDACCIÓ
22-09-2022
  • Multitud d'activitats lúdiques i culturals a la Festa Major de Vila-sana
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

Vila-Sana torna a celebrar la seva Festa Major amb tota la seva extensió i magnitud, després de les restriccions que han tingut lloc en els últims dos anys arran de la pandèmia.

Des d’aquest dijous, 22 de setembre, fins el proper diumenge, 25, tindran lloc diverses activitats lúdiques i culturals destinades a tot tipus de públic (familiar, infantil, juvenil, adult, etc).

El dijous s’iniciaran els actes, a les 20 hores, amb la realització d’un taller de risoteràpia al pavelló municipal a càrrec de Ester Visa i Pilar Cau.

Divendres començarà el gruix d’activitats de la celebració. A les 21 hores, es farà l’elecció de la pubilla i les dames d’honor i de l’hereu i els cavallers. Mitja hora més tard, tindrà lloc un sopar popular i, a partir de les 12 de la nit, concerts pels més joves amb els grups Versión Imposible, La Tropical, el DJ Haro.

El dia següent, dissabte, 24 de setembre, a les 11 del matí, es representarà l’espectacle de titelles, “El monstre de colors”, al Centre d’Immersió. A la tarda, a les 17’30 hores, tindrà lloc una escape room a la Plaça Major. Els inscrits hauran de desactivar “una bomba de fum”. A les 23 hores, el reconegut humorista, Pep Cruz, oferirà el seu espectacle d’humor i música. Clourà la jornada, un triplet de djs a la zona de plataner de la població.

Les activitats de diumenge, 25 de setembre, s’iniciaran a les 12 del matí amb una missa en honor a Sant Miquel i a la Virgen de la Cabeza. En acabar l’acte litúrgic, tindrà lloc un vermut popular a la Plaça Major. A la tarda, a les 17 hores, a la mateixa ubicació es farà un espectacle infantil amb “Salta, calla i balla!”. A les 19 hores, tindrà lloc la sessió de ball i concert de l’orquestra Atalaia. I finalment, a les 22,30 hores, es clourà la Festa Major amb un castell de focs.

Per l’alcalde, Joan Sangrà, recuperar dies i activitats també en la celebració de la Festa Major “és un bon símptoma de la tornada a la normalitat”. A més, s’ha treballat en poder fer una “programació per a tots els gustos i per a tot tipus de públic”, per la qual cosa, l’alcalde anima “a tothom a participar-hi de forma activa”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?