Música en directe als Jardins de La Mansa de Sant Ramon

REDACCIÓ
08-07-2020
  • Torna el cicle de Música als Jardins a Sant Ramon després del confinament

Després de més de quatre mesos torna el cicle de Música als Jardins de La Mansa, l’Associació de Joves de Sant Ramon i rodalies. Els The Buckets Brothers seran els primers a apropar-nos la seva música d’arrel en directe el pròxim dissabte 18 de juliol a partir de les 19.30 hores. Serà el primer concert que farà la banda després del confinament i també és un dels primers que es realitzen a la comarca de la Segarra.

The Buckets Brothers són una divertida banda de germans i amics de Calaf. Defineixen el seu estil com a “Roots music selection”. Es tracta d’uns artistes entusiastes amb la música d’arrel i els seus intèrprets. En els seus concerts disparen a ritme de swing, dixie i rock&roll un selecte repertori de cançons que reviuen a grans músics com Hank Williams, Johnny Cash, Pokey la Farge, Dolly Parton o Jerry Lee Lewis.

L’actuació serà a l’aire lliure als Jardins de La Mansa, just abans d’entrar al poble venint de la carretera de les Oluges. L’aforament serà limitat, fins a 130 persones, per tal de poder garantir les mesures d’higiene i seguretat per la Covid-19. Les cadires del públic estaran separades per 1,5 metres de distància encara que els grups d’amics o les persones que conviuen juntes, podran apropar-se. Pel que fa a l’ús de la mascareta en tot moment se seguiran les directrius que es marquin des del Departament de Salut.

Les entrades es poden comprar per 5 euros a la pàgina web www.entradium.com buscant al cercador “The Buckets Brothers - Música als Jardins”. També es poden adquirir al supermercat Autoservei Vejer de Sant Ramon.

La programació de concerts del cicle de Música als Jardins havia de començar el passat mes de març però es va haver d’anul·lar en decretar-se l’estat d’alarma per l’emergència sanitària.

La música als Jardins de La Mansa

El cicle de concerts La Música als Jardins ha nascut aquest 2020 com a evolució del Sant Ramon Rock. Des de La Mansa, després d’11 anys organitzant el Sant Ramon Rock tenen ganes d’explorar formats més reduïts que els permetin conèixer altres estils i poder fer arribar la música en directe a gent de totes les edats.

És per això que han volgut tirar endavant un cicle de concerts. La seva intenció és organitzar-ne cinc cada any amb dos grups de música cadascun. A causa de l’excepcionalitat del moment, enguany potser seran menys les actuacions previstes i s’aniran anunciant les dates pròximament.

Tenen ganes de seguir promovent la cultura i la música a les zones rurals apostant per espais d’oci i de forma autogestionada. I volen seguir fomentant la música en directe, així com reivindicar el carrer i les places com espais d’interrelació entre les persones.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et sembla bé relaxar l'ús de mascareta?