Música i patrimoni, a la IV edició de 'Trencant el silenci a la Vall del Corb'

REDACCIÓ
30-05-2019
  • Música i patrimoni, a la IV edició de 'Trencant el silenci a la Vall del Corb'

El cicle de concerts Trencant el silenci a la Vall del Corb. Música i patrimoni en viu 2019, que se celebrarà el proper mes de juliol a Ciutadilla, Rocallaura i Guimerà, comptarà amb una proposta de maridatge de patrimoni arquitectònic, etnològic i paisatgístic, i música.

El dia 6, el programa inclou una visita guiada al castell de Ciutadilla i la projecció d’una pel·lícula de cine mut amb les interpretacions en directe d’Eduard Espinet al piano i Màxim Solanes a l’oboè. El dissabte 13 està prevista una visita guiada al Santuari del Tallat, a Rocallaura, seguida d’un concert a càrrec del grup coral de gòspel, jazz i música moderna Veus.Kat, un dels grups corals de referència de les terres de Ponent integrat per una quarantena de cantants i músics i que és la formació resident del Auditori Enric Granados de Lleida. I finalment, el dia 27 el cicle finalitzarà amb una visita guiada al convent de Vallsanta de Guimerà per després gaudir d’un concert a càrrec de l’InMotion Sax Quartet, un quartet de saxos creat l’any 2017 a Tàrrega que busca entretenir i inspirar l’audiència difonent la música per a saxo.

Les entrades són gratuïtes i limitades, per la qual cosa cal reservar a les oficines de turisme de l’Urgell i de Vallbona de les Monges, a l’EMD de Rocallaura i als ajuntaments de Ciutadilla i Guimerà.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta